شرکت پاسارگاد، طراح، سازنده و مجری رستوران گردان

پنجشنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

سوالات متداول

خانه » سوالات متداول
پاسخ: مشتری برای صرف غذا در یک رستوران گردان باید هزینه قابــل توجهی نسبت به یک رستـوران ثـابت پرداخت کند. مثال: در یکی از رستوران گردان‌های تهران حداقـل مـبلغ برای هر نـفر حـدود صـد و هفتـاد هـزار تـومـان است. در رستوران‌های گردان دیگر نیز ارقام مشابهی مشاهده می‌شود. که این مبالغ به منطقه قرار گیری رستوران گردان ارتباط پیدا می‌کند. نکته: این در حالی است که معمولا رستوران‌های گردان برای برپایی مجالس مختلف رزرو می‌شوند، بنـابـرایـن آیا زمان آن نرسیده که شما هم در شهر و منطقه خود صاحب رستوران گردان باشید.
پاسخ: مکان نصب باید چشم انداز قابل قبولی داشته باشد و نسبت به اطراف مشرف باشد. سیستم را می‌توان بر بام ساختمان، بر فراز برج، در قله یا دامنه کوه و حتی در نقاط کم ارتفاع نصب کرد.
پاسخ: اطراف صفحه گردان، پنجره‌های ثابت قرار می‌دهید و سقف رستوران را اجرا می‌کنید.
پاسخ: بخش متحرک سیستم، فقط قسمتی است که در شکل فوق به نام "پهنا" نام گذاری شده است. فضای زیر بخش متحرک و قسمت قطر داخلی ثابت هستند. فضای قطر داخلی کاملا در اختیار شماست و می‌توانید به عنوان: آشپزخانه، راه پله یا ورودی آسانسور و . . . از آن استفاده کنید.
پاسخ: زیر قسمت گردان (Platform) نصب می‌شوند.
پاسخ: متناسب با قطر آن انتخاب می‌شود و معمولا هر دور کامل چرخش صفحه، ۴۵ تا ۶۰ دقیقه طول می‌کشد.
پاسخ: رستوران گردان جزو امکانات لوکس محسوب می‌شود لذا افرادی که می‌خواهند مجلسی متفاوت و به یاد ماندنی برگزار کنند، طبیعتا رستوران گردان را انتخاب می‌کنند. رستوران‌های گردان چنانچه در مکان مناسب نصب شوند، می‌توانند با هر بار گردش خود درآمد قابل توجهی را به همراه داشته باشند.
پاسخ: ۱- بخش متحرک و تاسیسات زیر بنایی ۲- بخش ثابت مانند: پنجره‌های اطراف، سقف و دیوار

تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت آریا وب پاسارگاد شرق توس می باشد. ©
LemonTheme